Fusi di tacchino al forno \ baked drumsticks


image

Scusate la lunga assenza Spero di farmi perdonare con questa ricetta facile e gustosa

Prendi una teglia,scaldala in forno, metti dell’ olio due fusi di tacchino sale e timo fresco. Metti nel forno a temperatura massima e cuoci per 20 minuti. Poi aggiungi un bicchiere di vino cinese da cucina e rimettiamo in forno 10 minuti. Poi spegni il forno e lascia riposare il tacchino nel forno spento per 30 minuti.

Taglia il tacchino a fette e cospargi con la salsa di cottura

A presto

I’m so sorry for long assence😦 I hope you’ll forgive me tring this delicious recipe.

Season 2 drumsticks with salt olive oil and fresh time ( a bunch), put it  in a preheated rosting tin. Put in the oven (220 °C) for 20 minutes, then add one glass of  chineese cooking wine and cook 10 minutes more, then swich off the oven and let drumsticks to rest 30 minutes. Cut drumsticks and cover with cooking sauce. Serve with salad🙂

2013-10-03 22.09.42

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s